COUNTDOWN - pop kultúra és fenntarthatóság

Pryanka Chopra az egyik műsor-vezetője a  COUNTDOWN kezdeményezésnek.  Egy igen nagyszabású műsorral indítottak, és jó látni, hogy mennyien beálltak mögé. Mennyien veszik igen-igen komolyan, hogy a klímaváltozás megfékezése most azonnali cselekvést tesz szükségessé globális léptékben.


Valahogy jelentős kontrasztot érzek, akkor ha megnézem ezt a videóklippet Pryanka Chopra-val:


A COUNTDOWN kezdeményezés nagyon jó! Ha már odáig eljutunk, hogy nem ilyen videóklippeket nézünk szabadidőnkben, és helyette azon szorgoskodunk, hogy saját hatáskörünkben megtegyünk, amit tudunk...siker.
Milyen is lenne egy fenntartható videóklipp? Ki is hirdetek egy pályázatot: annak, aki megcsinálja a Priyanka Chopra - Exotic ft. Pitbull Sustainable Remix (Retake, Remake)-et hatalmas hírnevet biztosítok. Gondoljunk csak bele, ha a maga a klipp Pryanka Chopra-val (és Pitbull-al) 200 misinél jár a YouTube-on, akkor még ha beléoltjuk a fenntarthatósági paradigmát is, akkor az legalább egy 2x-es szorzó.
Természetesen szaktanácsadást is vállalok; ebből fogok élni egy szép napon (miért ne kezdeném már most). Bármilyen kép és videomanipulációs eszközt lehet használni, story-ba is be lehet nyúlni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések